top of page
IMG_0860.heic

Serres

Ontdek hieronder de soorten serres

IMG_0711.heic

Hobbyserres

Ontdek onze hobbyserres! Perfect voor tuinliefhebbers en groene vingers. Verleng je groeiseizoen en creër je eigen groene oase. Begin vandaag nog!

IMG_2325.jpg

Muurserres

Muurserres zijn ruimtebesparende tuinoplossingen die tegen bestaande muren worden geplaatst. Ze bieden optimale bescherming en laten je genieten van het kweken van planten, kruiden en groenten, zelfs in kleine ruimtes. Ontdek de voordelen van muurserres voor groen in je eigen tuin!

IMG_2418.jpg

Orangerieën

Oranjerieën zijn oorspronkelijk ontworpen om exotische planten te beschermen. Tegenwoordig zijn ze stijlvolle toevluchtsoorden voor tuinliefhebbers en ontspanning in de buitenlucht. Ontdek de charme van orangerieën in jouw tuin.

IMG_9609.heic

Bedrijfsserres

Wij bieden een breed scala aan serremogelijkheden,  zoals Venlo-kappen en breedkappers. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot het creëren van op maat gemaakte speciale constructies die volledig aan jouw wensen voldoen.

IMG_2400.jpg

Speciale constructie

Wij gaan natuurlijk veel verder dan onze standaard maten. Wil jij een speciale contructie? Ook dat krijgen we voor mekaar.

Jouw wensen zijn onze realisaties!

Ontdek wat wij kunnen betekenen voor jou.

IMG_2817.jpg

Scherming & kweektafels

Schermingssystemen reguleren de lichtinval en temperatuur, terwijl kweektafels optimale groeiomstandigheden bieden voor planten.

Samen vormen ze de kern van succesvolle en efficiënte teelt in gecontroleerde omgevingen. Leer hoe deze essentiële elementen jouw kweekinspanningen kunnen verbeteren.

bottom of page